ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποχώρησε ο υψηλός πυρετός του Μπόρις Τζόνσον – Ντόμινικ Ράαμπ: «Είναι ευδιάθετος»

Υποχώρησε ο υψηλός πυρετός του Μπόρις Τζόνσον – Ντόμινικ Ράαμπ: «Είναι ευδιάθετος»

Καλά είναι τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον αφού ο υψηλός πυρετός του βρίσκεται σε πτωτική πορεία ενώ και ο ίδιος παρουσιάζεται να έχει καλή διάθεση.

Βέβαια πρέπει να πούμε πως μέχρι σήμερα και με βάση τις μαρτυρίες ανθρώπων που νόσησαν και τώρα δείχνουν να έχουν αναρρώσει, ο κορωνοϊός έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ύπουλος καθώς συνέβει πολλές φορές να πέφτει ο πυρετός και ο ασθενής να δείχνει πως πηγαίνει αισθητά καλύτερα αλλά αμέσως μετά να επιστρέφει δριμύτερος με πολύ βαριά συμπτώματα που αρκετές φορές οδήγησαν σε δυσάρεστο τέλος.

Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός μέχρι την οριστική ανάρρωση του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο στην μονάδας εντατικής θεραπείας, στην οποία και εισήχθη προχθές το βράδυ, για προληπτικούς λόγους.

​Ωστόσο, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου η αιτία της εισαγωγής ήταν ο υψηλός πυρετός που παρουσίαζε και ο οποίος έχει πλέον πέσει, γεγονός που θεωρείται καλό σημάδι.

Η Ντάουνιγκ Στριτ υποστηρίζει πως ο Τζόνσον δεν είναι διασωληνωμένος και αναπνέει μόνος του, ενώ ο Ντόμινικ Ράαμπ, που τον αντικαθιστά στα καθήκοντά του, τον χαρακτήρισε ευδιάθετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ανησυχία και αβεβαιότητα επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς ακόμη και στο ευμενέστερο σενάριο για να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του και να επανέρθει ο πρωθυπουργός στην ενεργό δράση θα χρειαστεί έναν μήνα, τη στιγμή που η πανδημία μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της στη Μεγάλη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.