ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Βουλευτής πάρκαρε πάνω σε σιδηροδρομική διάβαση και «μπλόκαρε» το τρένο

Γαλλία: Βουλευτής πάρκαρε πάνω σε σιδηροδρομική διάβαση και «μπλόκαρε» το τρένο

Ο Γάλλος βουλευτής Ζαν Λασάλ, βιαζόταν να παρκάρει το αυτοκίνητό του και το άφησε πάνω σε μια σιδηροδρομική διάβαση, με συνέπεια να εμποδίζει τη διέλευση του τρένου.

Ο Ζαν Λασάλ έφτασε καθυστερημένος σε αγώνα ράγκμπι του γιου του, στην πόλη Bedous, την Κυριακή. «Είχα αργήσει, είδα αυτό το υπέροχο μέρος και πάρκαρα εκεί», δήλωσε στο France Blue. Μόνο που το «εκεί» ήταν πάνω στη σιδηροδρομική διάβαση.

Ο 65χρονος βουλευτής- που ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2017- παρακολουθούσε τον αγώνα, όταν είδε την αστυνομία να τον πλησιάζει. «Μου εξήγησαν την κατάσταση… ξαφνικά το συνειδητοποίησα», δήλωσε ο ίδιος.

Όμως, είχε ήδη προκαλέσει πρόβλημα, καθώς το αυτοκίνητό του εμπόδιζε τη διέλευση επιβατικού τρένου. «Ήμουν απολύτως έκπληκτος», δήλωσε ο Λασάλ στην εφημερίδα Sud Ouest. Η αστυνομία τον συνόδευσε στο σημείο και γρήγορα απομάκρυνε το αυτοκίνητό του.

«Το τρένο πράγματι είχε ακινητοποιηθεί. Ζήτησα συγγνώμη από τους επιβάτες. Όλοι ήταν πολύ καλοί», ανέφερε ο ίδιος. «Ευτυχώς, υπήρχε καλή ορατότητα από το τρένο και δεν υπήρξε κίνδυνος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Έχει ανοίξει εδώ και δύο χρόνια η γραμμή και εγώ την εγκαινίασα… ήταν μεγάλο λάθος», παραδέχθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λασάλ τη γλίτωσε τελικά χωρίς πρόστιμο, αλλά βρήκε έναν τρόπο για να αποφύγει τέτοιες γκάφες στο μέλλον. «Αν είχα οδηγό, όπως πολλοί συνάδελφοί μου, αυτό δεν θα είχε συμβεί», δήλωσε στη Sud Ouest.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.