ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Τραμπ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πορεία για τις 6/1 – «Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Κερδίσαμε»

Ν.Τραμπ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πορεία  για τις 6/1 – «Έρχονται  μεγάλες αποκαλύψεις – Κερδίσαμε»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και οργανώνει την έσχατη άμυνα του εναντίον της επιβεβαίωσης της νοθείας των εκλογών και της ανάδειξης του Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο.

Ο Τραμπ μέσω Twitter ανακοίνωσε πως στις 6 Ιανουαρίου θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον, κατά της νοθείας των εκλογών.

«Σταματήστε την κλοπή», με αυτό το μήνυμα ολοκλήρωσε την ανακοίνωση του ο Τραμπ, ενώ λίγη ώρα αργότερα προανήγγειλε μεγαλειώδη αποκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έγραψε αρχικά στο Twitter: «Η ΜΕΓΑΛΗ διαδήλωση στην Ουάσινγκτον, θα λάβει χώρα στις 11:00 π.μ (τοπική ώρα). Λεπτομέρειες για την τοποθεσία θα ακολουθήσουν. Σταματήστε την κλοπή».

Ενώ λίγη ώρα αργότερα έγραψε: «Μεγαλειώδεις αποκαλύψεις θα παρουσιαστούν στις 6. Κερδίσαμε με διαφορά!»

Να υπενθυμίσουμε πως στις 6 Ιανουαρίου 140 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 1 μέλος της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την καθυστερήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.