Ν.Πεσκόφ: «Καμία απόφαση για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία στη Βόρεια Κύπρο»

«Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το θέμα αυτό»

Ν.Πεσκόφ: «Καμία απόφαση για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία στη Βόρεια Κύπρο»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε πως δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής απόφαση για απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία προς τη Βόρεια Κύπρο.

Την Πέμπτη (22/9) ο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, σχετικά με την πιθανή έναρξη πτήσεων από τη Ρωσία προς την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.

Ωστόσο, ο Πεσκόφ, απαντώντας στο αν μια τέτοια επιλογή είναι πράγματι δυνατή και αν αυτό συζητήθηκε, δήλωσε πως «μέχρι στιγμής, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το θέμα αυτό».

Πριν από μερικές ημέρες, η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ αποκάλυψε πως με τη συμμετοχή του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας πτήση από τη Ρωσία στα κατεχόμενα στις 15 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 15η Νοεμβρίου είναι η επέτειος της ανακήρυξης του ψευδοκράτους το 1983. Η τουρκική εφημερίδα επικαλέστηκε διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η ρωσική κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεσή της για έναρξη απευθείας πτήσεων προς το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Κύπρο, το οποίο ανακαινίστηκε και θα εγκαινιαστεί από τον Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.