ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόμπερτ Κένεντι Τζ: «Ο COVID-19 σχεδιάστηκε για να σκοτώνει λευκούς και μαύρους – Όχι όμως Εβραίους και Κινέζους»

«Έρχονται νέα βιολογικά όπλα τρομοκρατίας τα οποία θα κάνουν τον COVID να μοιάζει με παιγνίδι»

Ρόμπερτ Κένεντι Τζ: «Ο COVID-19 σχεδιάστηκε για να σκοτώνει λευκούς και μαύρους – Όχι όμως Εβραίους και Κινέζους»

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το χρίσμα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2024   Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ εξέφρασε ακραίες θέσεις  για τον COVID-19 αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Τύπου, ισχυριζόμενος ότι ο ιός ήταν ένα γενετικά τροποποιημένο «βιοόπλο» που μπορεί να είχε «εθνικά στοχεύσει» τους λαούς αφήνοντας έξω τους Εβραίους Ασκενάζι και τους Κινέζους.

«Ο COVID 19, υπάρχει.  Ένα επιχείρημα ότι είναι εθνοτικά στοχευμένο. Ο COVID-19 επιτίθεται σε ορισμένες φυλές δυσανάλογα», είπε ο Κένεντι.

«Ο COVID-19 έχει στόχο να επιτεθεί σε Καυκάσιους και μαύρους. Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανοσία είναι οι Ασκενάζι Εβραίοι και οι Κινέζοι» πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζουμε αν στοχοποιήθηκε σκόπιμα ή όχι, αλλά υπάρχουν έγγραφα εκεί έξω που δείχνουν τη φυλετική ή εθνική διαφορά και τον αντίκτυπο αυτών», είπε ο Κένεντι.

Ο  Κένεντι, 69 ετών, προειδοποίησε για περισσότερα τρομερά βιολογικά όπλα στα σκαριά με «ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση σχεδόν στο 50%» που θα έκανε τον COVID-19 «να μοιάζει σαν παιχνιδάκι».

«Γνωρίζουμε ότι οι Κινέζοι ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη εθνοτικών βιολογικών όπλων και εμείς αναπτύσσουμε ανάλογα βιολογικά όπλα», ισχυρίστηκε.

«Συλλέγουν ρωσικό DNA. Συλλέγουν κινεζικό DNA για να μπορούμε να στοχεύσουμε ανθρώπους ανά φυλή», αναφερόμενος στα αμερικανικά όλα.

Όπως σημειώνουν οι ΝΥΡ «υπήρξε πράγματι  μια αυξανόμενη θεωρεία  μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ότι ο COVID-19 ήταν τεχνητός και δραπέτευσε από ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας — αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σχεδιάστηκε για να γλιτώσει ορισμένες θρησκευτικές ομάδες ή εθνότητες και ο Κένεντι δεν πρόσφερε μελέτες σε υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του.»

Και οι ΝΥΡ συνεχίζουν λέγοντας:

«Η παρατήρηση του Κένεντι απηχεί τη φθαρμένη αντισημιτική προπαγάνδα που κατηγορεί τους Εβραίους για την εμφάνιση και την εξάπλωση του κορωνοϊού που άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όπως αναφέρει  το Κέντρο για τη Μελέτη του Σύγχρονου Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ για το 2021 Antisemitism Worldwide.»

Μια μελέτη του 2020 του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης διαπίστωσε ότι σχεδόν 1 στους 5 Βρετανούς πίστευαν ότι οι Εβραίοι δημιούργησαν την πανδημία του κορωνοϊού για οικονομικό όφελος.

«Όχι όχι όχι όχι όχι», είπε η Δρ Μόνικα Γκάντι, καθηγήτρια ιατρικής και μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο, και επί μακρόν επικριτής του κλεισίματος των σχολείων που σχετίζονται με την πανδημία. «Δεν βλέπω καμία απόδειξη ότι υπήρχε σχέδιο ή βιοτρομοκρατία ότι κάποιος προσπάθησε να σχεδιάσει κάτι για να βλάψει ορισμένες ομάδες».

«Αυτό είναι τρελό», είπε ο Μόρτον Κλάιν , Πρόεδρος της δεξιάς Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής.

«Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό. Διαβάζω τα πάντα. Ήμουν εντελώς κατά του εμβολίου. . . Ήθελα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν σωστό να μην το πάρω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Ο Κλάιν, ο οποίος είπε ότι συμβούλευε τον Κένεντι για θέματα Ισραήλ και τον αποκάλεσε «καλό φίλο», είπε ότι η παρατήρηση τον έκανε να ανησυχήσει.

Ο αριστερός Σύνδεσμος Anti-Defamation League προχώρησε περαιτέρω λέγοντας:

«Ο ισχυρισμός ότι ο COVID-19 ήταν ένα βιολογικό πεδίο που δημιουργήθηκε από τους Κινέζους ή τους Εβραίους για να επιβληθούν  στους Καυκάσιους και τους μαύρους είναι βαθιά προσβλητικός και τροφοδοτεί συνωμοσίες σινοφοβικές και αντισημιτικές. θεωρίες για τον COVID-19 που βλέπουμε να εξελίσσονται  τα τελευταία τρία χρόνια».

Η εκστρατεία του Κένεντι έχει προσελκύσει δυσαρεστημένα στοιχεία τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς που αναζητούν μια εναλλακτική λύση για τους κυρίαρχους υποψηφίους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.