ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλον Μασκ: Οι Δημοκρατικοί έχουν αφηνιάσει & επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του Twitter αποδίδοντάς του tweet που δεν έγραψε

Οι κινήσεις του νέου αφεντικού του Twitter προκάλεσαν πανικό στους Δημοκρατικούς που πλέον οι αντίπαλοί τους αποκτούν «φωνή»

Έλον Μασκ: Οι Δημοκρατικοί έχουν αφηνιάσει & επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του Twitter αποδίδοντάς του tweet που δεν έγραψε

Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να αποδώσουν στον Έλον Μασκ tweets τα οποία ο ίδιος δεν έχει αναρτήσει για να πληγεί η αξιοπιστία του στα πλαίσια του πολέμου που έχουν κηρύξει εναντίον του μετά την απόκτηση του Twitter.

Μόλις αγόρασε το Twitter ο Έλον Μασκ οι Δημοκρατικοί και οι απανταχού διεθνιστές ήξεραν ότι υπέστησαν μία τεράστια ήττα καθώς οι αντίπαλοί τους και γενικότερα όσοι αντιδρούν στους εξτρεμιστικούς σχεδιασμούς τους, απέκτησαν εκ νέου «φωνή».

Το χτύπημα για τους Δημοκρατικούς και τα διεθνιστικά κέντρα με την απόκτηση του Twitter από τον Έλον Μασκ είναι κολοσσιαίων διαστάσεων καθώς είχαν πετύχει για μία διετία να «φιμώσουν» κάθε αντίθετη «φωνή».

Στην επιστήμη της προπαγάνδας, το βασικότερο στοιχείο είναι μία κυβερνώσα συνιστώσα να μπορεί να επαναλαμβάνει καθημερινά το αφήγημά της χωρίς οι αντίπαλοί της να έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ για να πουν το δικό τους.

Έτσι πετυχαίνουν τον «προγραμματισμό» του συλλογικού ασυνειδήτου των κοινωνικών μαζών και πετυχαίνουν να τις έχουν με το μέρος του «αιωνίως και αενάως».

Το όνειρο των Δημοκρατικών τελείωσε με την απώλεια του ελέγχου του Twitter.

Τώρα θα επιχειρήσουν να το αποδομήσουν συνολικά, κάτι σχεδόν αδύνατο…

Για αυτό το λόγο επιχειρούν με φαιδρά επιχειρήματα (αφού οι δικτατορικοί περιορισμοί στην ελευθερία της έκφρασης τελείωσαν) να τον αποδομήσουν και να τον εμφανίσουν «Τραμπικό» άρα, να μην τον ακούν οι Αμερικανοί πολίτες ότι κι αν… λέει γιατί είναι… πολιτικά ταγμένος.

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τα φαινόμενα να εξαπατούν», φέρονταν να έγραψε στο Twitter σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι, Πολ Πελόζι, αναρτώντας ένα σύνδεσμο από τον συντηρητικό ιστότοπο Santa Monica Observer, αλλά εν τέλει ο ίδιος ο Έλον Μασκ διέψευσε ότι ανάρτησε τέτοιο tweet.

Αυτοί που ανέβασαν το tweet πάντως φρόντισαν να αντιγράψουν το συγγραφικό στιλ του Έλον Μασκ.

Ο ιστότοπος κατηγορείται για «θεωρίες συνωμοσίας» το αγαπημένο αφήγημα των Δημοκρατικών όταν κάποιος δημοσιεύει πληροφορίες που δεν τους αρέσουν. Προφανώς κάποιοι ήθελαν να εμπλέξουν τον Ε.Μασκ στο αφήγημα των Δημοκρατικών.

Ο Μασκ υποτίθεται ότι αντιδρούσε σε ένα tweet της πρώην υποψήφιας των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, που στηλίτευε τις υποτιθέμενες κατά τους Δημοκρατικούς «θεωρίες συνωμοσίας» που προωθούνται από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Το tweet, διαγράφηκε εν συνεχεία. musk-clinton

Ο Έλον Μασκ λίγο αργότερα με tweet του διέψευσε ότι δημοσίευσε αυτό το άρθρο με για την επίθεση στον σύζυγο της Πελόζι.

«Αυτό είναι ψευδές – Δεν δημοσίευσα σύνδεσμο στους New York Times!», γράφει ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter.

Η ανάρτηση του Μασκ δεν έγινε πιστευτή από τον Βρετανοαμερικανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή του «The Mehdi Hasan Show» στο Peacock, Μαχντί Χασάν ο οποίος βέβαια τι είναι; Όλως τυχαίως υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Έγραψε για τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter: «Διέγραψε το tweet επειδή ήξερε ότι ήταν λάθος και ήταν εμφανώς ντροπιασμένος, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει συγγνώμη ή ακόμη και να το αναγνωρίσει και γι’ αυτό πρέπει να επιτεθεί και να κάνει παιδικά αστεία. Τραμπιανός λοιπόν».

Νωρίτερα ο Έλον Μάσκ είχε διαψεύσει ακόμα μια αναφορά των New York Times σχετικά με την απόλυση υπαλλήλων του Twitter σε ημερομηνία νωρίτερα από την 1η Νοεμβρίου για να αποφύγει τις επιχορηγήσεις μετοχών που λήγουν την ίδια ημέρα.

Σε απάντηση σε χρήστη του Twitter που ρώτησε για τις απολύσεις, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Αυτό είναι ψευδές».

Οι New York Times ανέφεραν το Σάββατο (29 Οκτωβρίου) ότι ο Μασκ διέταξε περικοπές θέσεων εργασίας σε όλη την εταιρεία, με ορισμένες ομάδες να περιορίζονται περισσότερο από άλλες και ότι οι απολύσεις θα πραγματοποιούνταν πριν από την ημερομηνία 1 Νοεμβρίου, όταν οι εργαζόμενοι ήταν προγραμματισμένο να λάβουν επιχορηγήσεις μετοχών ως μέρος της αποζημίωσής τους.

Επικαλούμενοι άγνωστα άτομα που δήθεν γνωρίζουν το θέμα (είναι οι γνωστές «πηγές»), οι Times ανέφεραν ότι οι περικοπές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν το Σάββατο.

https://twitter.com/dee_bosa/status/1586042389851820034?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1586042389851820034%7Ctwgr%5Ec886fdedf9366cf92c5a770b4cd7ccd3da9b211c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1301768%2Fmask-diapseudei-oti-dimosieuse-sunomosiologiko-arthro-gia-tin-epithesi-ston-suzugo-tis-pelozi%2F

Το αφεντικό της Tesla και της SpaceX, είναι υποστηρικτής της ελευθερίας της έκφρασης και έχει επανειλημμένα διαβεβαιώσει ότι θέλει να κάνει το Twitter ένα είδος ψηφιακής αγοράς, όπου όλες οι απόψεις είναι ελεύθερες να εκφραστούν.

Ωστόσο, θα παρέχει στην πλατφόρμα ένα «συμβούλιο εποπτείας περιεχομένου» προφανώς για να αποφύγει να ανεβαίνουν αναφορές με «ποινικό περιεχόμενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.