ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Μακρόν: «Να παραμείνει η Βρετανία μία χώρα σύμμαχος και φίλη»

Ε.Μακρόν: «Να παραμείνει η Βρετανία μία χώρα σύμμαχος και φίλη»

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν μετά τη νίκη του Μπ.Τζόνσον δήλωσε πως θέλει η Βρετανία να παραμείνει κοντινή σύμμαχος της ΕΕ παρ όλα αυτά τόνισε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσον αφορά την ενιαία αγορά λόγω τον ισχυρών ρυθμίσεων της ΕΕ.

«Δεν νομίζω ότι μπορείτε να έχετε μια ισχυρή σχέση με την ενιαία αγορά της Ευρώπης, με ουσιαστικές ρυθμιστικές διαφορές σε ό,τι αφορά τους κλιματικούς, περιβαλλοντικούς, οικονομικούς ή κοινωνικούς κανονισμούς. Αυτό δεν ισχύει», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο να συνεχίσει να είναι «φίλος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Brexit, το οποίο προβλέπεται για τις 31 Ιανουαρίου. «Η ευχή μου είναι το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει μια χώρα σύμμαχος, φίλη και πολύ κοντινός εταίρος. Η προϋπόθεση είναι να καθοριστούν οι κανόνες μιας πιστής σχέσης… δεν θέλουμε να γίνει αθέμιτος ανταγωνιστής», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή τη νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις βουλευτικές εκλογές της Βρετανίας, συνεργάτης της Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως σημαίνει αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε.. «Με τη νίκη του Τζόνσον το Brexit έχει καταστεί αναπόφευκτο. Στόχος μας τώρα είναι να διατηρήσουμε όσο πιο στενές σχέσεις γίνεται με τη Βρετανία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.