ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέα απίστευτη γερμανική οδηγία: «Να πλένετε μόνο αυτά τα σημεία του σώματος για να…απεξαρτηθούμε από τη Ρωσία»

Οδηγίες υγείας από τον υπουργό οικονομίας!

Νέα απίστευτη γερμανική οδηγία: «Να πλένετε μόνο αυτά τα σημεία του σώματος για να…απεξαρτηθούμε από τη Ρωσία»

Έτσι μετά την τελευταία ντιρεκτίβα των Βρυξελλών στα κράτη-μέλη για εξοικονόμηση ενέργειας, έρχεται νέα…ριζοσπαστική πρόταση, αυτή τη φορά από τη Γερμανία.

«Αρκεί να πλύνεις αυτά τα τέσσερα μέρη του σώματος. Λιγότερο ντους, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας».

Τα παραπάνω γράφει η εφημερίδα Bild, μία από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία.

DFF3CA09 F38F 4E7A 80C1 6B72685EA2B7

Mάλιστα -και αυτό είναι το πιο “ωραίο”- η εφημερίδα επικαλείται συμβουλές του Γερμανού Υπουργού Οικονομίας, Robert Habeck, ο οποίος είχε ζητήσει από τους πολίτες να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Στις “λύσεις” που είχε προτείνει έγκειται και η μείωση της συχνής χρήσης του ντους!

Για να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα, το άρθρο της Bild αναφέρει πως οι άπλυτες περιοχές του σώματος «με αυτόν τον τρόπο καθαρίζονται από μόνες τουςκαθώς δίνεται η δυνατότητα στα καλά βακτήρια να πολλαπλασιαστούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τον Υπ. Οικονομίας, οι Γερμανοί μπορούν να…βοηθήσουν στην απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο πλένοντας μόνο τέσσερις περιοχές του σώματος, την “πίσω όψη”, τις μασχάλες, τα πόδια και τη βουβωνική χώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.