ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Η στιγμή που ανεμόπτερο πέφτει στη γη – Νεκρή μια τουρίστρια και ο εκπαιδευτής

Ένα πρόβλημα στα φτερά του μηχανοκίνητου ανεμόπτερου οδήγησε στην πτώση του

Ρωσία: Η στιγμή που ανεμόπτερο πέφτει στη γη – Νεκρή μια τουρίστρια και ο εκπαιδευτής

Φρικτό βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια τουρίστρια και ο εκπαιδευτής της σκοτώθηκαν όταν το ανεμόπτερό τους έπεσε ξαφνικά και ανεξήγητα στη γη.

Η 43χρονη Άννα Κοζίρεβα έκανε τη βόλτα της στην ορεινή περιοχή της Αντίγειας στη Ρωσία πριν το ανεμόπτερο προσγειωθεί στο έδαφος στις 30 Οκτωβρίου.

Ένα πρόβλημα στα φτερά του μηχανοκίνητου ανεμόπτερου οδήγησε στην πτώση του. Οι εικόνες έδειχναν επίσης φωτιά στο σημείο της συντριβής.

Fotia_Anemoptero

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον άνδρα και τη γυναίκα να πέφτουν στο έδαφος μπροστά στους τρομαγμένους θεατές.

Το ανεμόπτερο ήταν ξεκάθαρα εκτός ελέγχου πριν τη συντριβή.

Ο νεκρός πιλότος ήταν 48 ετών. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο του συμβάντος στην περιοχή Maykop στη νότια Ρωσία.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για «παραμορφωμένο φτερό» και ήδη διεξάγεται έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για τα αίτια της τραγικής συντριβής.

Δείτε το βίντεο με τη συντριβή του ανεμόπτερου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.