ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία κατά Καναδά για τους LGBTQ: «Υπάρχει ο άνδρας, η γυναίκα και τα παιδιά – Αυτό ονομάζεται οικογένεια»

H Οτάβα ενοχλήθηκε για την ρωσική απαγόρευση της προπαγάνδας για τις... μη παραδοσιακές σχέσεις

Ρωσία κατά Καναδά για τους LGBTQ: «Υπάρχει ο άνδρας, η γυναίκα και τα παιδιά – Αυτό ονομάζεται οικογένεια»

Η ρωσική πρεσβεία στον Καναδά με καυστικά σχόλια απάντησε στην επίθεση της καναδικής κυβέρνησης Τριντό προς την Μόσχα, για το νέο ρωσικό ομοσπονδιακό νόμο που ποινικοποιεί τη διάδοση της προπαγάνδας LGBTQ στη Ρωσία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Υπάρχουν δύο φύλα, ο άντρας και η γυναίκα, μαζί με τα παιδιά αποτελούν την οικογένεια».

Οι Καναδοί πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις «ξένες» πεποιθήσεις τους, τόνισε η διπλωματική αποστολή το Σάββατο, υπενθυμίζοντάς τους ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα.

Ο νέος ρωσικός νόμος απαγορεύει την προπαγάνδα υπέρ των μη παραδοσιακών σχέσεων, την παιδεραστία και την αλλαγή φύλου και πέρασε από την Άνω Βουλή της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας την Πέμπτη.

Θεωρείται ευρέως ως συνέχεια του νόμου του 2013 που απαγορεύει τη διάδοση υλικού LGBT μεταξύ ανηλίκων, επεκτείνει αυτή την απαγόρευση «τόσο σε ανηλίκους όσο και σε ενήλικες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.