ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκλονιστικό βίντεο: Ελικόπτερο πέφτει σε σπίτι στην Καλιφόρνια

Οι δύο επιβαίνοντες νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους

Συγκλονιστικό βίντεο: Ελικόπτερο πέφτει σε σπίτι στην Καλιφόρνια

Τη στιγμή που ένα ελικόπτερο έπεσε σε κατοικημένη περιοχή στην Καλιφόρνια, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους, κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο πιλότος έχει χάσει τον έλεγχο του μικρού σε μέγεθος ελικοπτέρου, το οποίο μπαίνει στο πλάνο από τον ουρανό, με μεγάλη ταχύτητα και καταλήγει πάνω σε ένα σπίτι.

Η πρόσκρουση είναι σφοδρή, ενώ ένα μεγάλο δέντρο κόβεται από αυτήν και ξαπλώνεται με δύναμη ανάμεσα στα συντρίμμια.

Ευτυχώς για τους επιβαίνοντες, δεν υπάρχει κάποια ανάφλεξη, που θα μπορούσε να προκαλέσει αμέσως φωτιά ή ακόμη και έκρηξη, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για αυτούς.

Οι επιβαίνοντες ήταν δύο άτομα, ένας 47χρονος και ένας 33χρονος.

Αμφότεροι τραυματίστηκαν σε αυτό το τρομακτικό ατύχημα στις ΗΠΑ και διακομίστηκαν στο Community Regional Medical Center, όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το τρομακτικό ατύχημα στις ΗΠΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.