ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σκόπια: Στα άκρα η αντιπαράθεση με την παραίτηση βουλευτών της αντιπολίτευσης

Σκόπια: Στα άκρα η αντιπαράθεση με την παραίτηση βουλευτών της αντιπολίτευσης

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση στα Σκόπια μετά την παραίτηση των βουλευτών του συνασπισμού της αντιπολίτευσης υπό την Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) του Ζόραν Ζάεβ.

Ο Γκρούεφσκι, κατηγόρησε σήμερα την αντιπολίτευση ότι με την ενέργειά της αυτή υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας, καθώς, όπως ανέφερε, δημιουργείται μία αρνητική εικόνα η οποία μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ενταξικαή πορεία των Σκοπίων προς την Ε.Ε.

«Η απόφαση αυτή (σ.σ. για την παραίτηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης) ενδέχεται να οδηγήσει στην άρση της σύστασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Πιστεύω ότι εάν η χώρα απολέσει τη σύσταση, τότε ο Ζόραν Ζάεβ θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Πρόκειται για μία καταστροφική πολιτική της ηγεσίας της αντιπολίτευσης, η οποία αποδοκιμάζεται από τους πολίτες της χώρας» σημείωσε ο κ. Γκρούεφσκι.

Άμεση ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία ανέφερε ότι ο κ.Γκρούεφσκι, στα οχτώ χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στη χώρα και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη στασιμότητα στην ενταξιακή πορεία της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι 33 από τους 34 βουλευτές του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού στα Σκόπια παραιτήθηκαν, χθες, μετά την απόφαση της αντιπολίτευσης να μην αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στη χώρα στις 27 Απριλίου.

Η αντιπολίτευση του Ζόραν Ζάεβ κατηγορεί τον Ν. Γκρούεφσκι για «απολυταρχικές πρακτικές» και ζητά τον σχηματισμό μίας μεταβατικής κυβέρνησης και τη διεξαγωγή νέων εκλογών στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.