ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ εκφράζει την αντίθεση του στην απογραφή στην Αλβανία

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ εκφράζει την αντίθεση του στην απογραφή στην Αλβανία

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα αποτελέσματα της απογραφής στην Αλβανία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλες σε συνέντευξή του στο αλβανικό περιοδικό «JAVA» αναφέρει η aftonomi.gr.

«Τα αποτελέσματα της απογραφής διαστρεβλώνουν την εθνο-θρησκευτική πραγματικότητα της χώρας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ντούλες, ενώ τόνισε πως ο αριθμός των ορθοδόξων χριστιανών είναι πολλές φορές μεγαλύτερος από αυτόν που παρουσίασε το Ινστιτούτο Στατιστικών Αλβανίας. Μάλιστα υποστήριξε πως τα στοιχεία αυτά θα διορθωθούν σύντομα από την οργάνωση της Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ερωτηθείς για το «τσάμικο ψήφισμα» που κατέθεσαν στην αλβανική βουλή οι βουλευτές του PDIU, ο Ντούλες δήλωσε πως «οι δυνάμεις που προσανατολίζονται στο παρελθόν, απειλούν το μέλλον» ενώ όσων αφορά το «τσάμικο ζήτημα» για άλλη μια φορά δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

«Για ποιο ζήτημα μιλάτε; Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, δεν  διαπραγματεύεται και δεν παραγράφεται. Το status quo που υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη είναι προϊόν των αποφάσεων των Μεγάλων Δυνάμεων που κέρδισαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η μοίρα του κάθε κράτους, έθνους ή ατόμου αποφασίστηκε έχοντας ως κριτήριο την στάση που κράτησε εκείνες τις στιγμές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.