ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωθυπουργός Κοσσυφοπεδίου: «Ο στρατός μας θα είναι στρατός ειρήνης»…

Πρωθυπουργός Κοσσυφοπεδίου: «Ο στρατός μας θα είναι στρατός ειρήνης»…

Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι, μετά την ψήφιση των νόμων για τη διαμόρφωση του Στρατού του Κοσσυφοπεδίου, δήλωσε ότι ο στρατός του Κοσόβου θα είναι στρατός της ειρήνης και θα παρέχει υπηρεσίες σε όλους ζουν στο Κοσσυφοπέδιο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους.

«Ο στρατός αυτός θα είναι στρατός της ειρήνης, επειδή θα φέρει την ειρήνη.

Είναι ο στρατός των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, των Σέρβων, των Τούρκων, των Βόσνιων, των Ρομά, των Ασκάλι, των Αιγυπτίων, των Γκοράνι και των άλλων μικρών εθνοτικών ομάδων που ζουν στο Κοσσυφοπέδιο», είπε ο Χαραντινάι.

Κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, τις επόμενες τρεις ημέρες θα βρίσκεται στην περιοχή της ζώνης των συνόρων μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου, ο Χαραντινάι δήλωσε ότι δεν βλέπει καμία πρόκληση και είπε ότι «ο Στρατός της Σερβίας, κέρδισε έναν εταίρο, τον στρατό του Κοσσυφοπεδίου».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δύο στρατοί στο εγγύς μέλλον θα υπηρετήσουν μαζί έναν στρατό στα Βαλκάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.