ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνίδα τρολάρει τους Σκοπιανούς στο Twitter με μια φωτογραφία (φώτο)

Ελληνίδα τρολάρει τους Σκοπιανούς στο Twitter με μια φωτογραφία (φώτο)

Οι Σκοπιανοί ακόμα κι αν τα πήραν σχεδόν όλα με τη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίσουν αν γκρινιάζουν, δείγμα και της επιθετικής στάσης που έχουν απέναντι στη χώρα μας.

Χαμός έγινε σύμφωνα με τους χρήστες του twitter, όταν μια Ελληνίδα ανέβασε αυτή την φωτογραφία για να πικάρει τους Σκοπιανούς για την αναγκαστική αφαίρεση συμβόλων που παραπέμπουν σε «Μακεδονία».

Παρότι τα Μακεδονικά σύμβολα, συνεχίζουν να υπάρχουν στα Σκόπια, ελάχιστα αφαιρούνται ενώ σε άλλα μπαίνουν μικροσκοπικές ταμπελίτσες κολλημένες στραβά, που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άγαλμα είναι μέρος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας, οι Σκοπιανοί δείχνουν ενοχλημένοι.

Μάλιστα φαίνεται να έβγαλαν «αφρούς» όταν μια Ελληνίδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν χρήστες του twitter, ανέβασε αυτή την φωτογραφία με μπλούζα που δείχνει την αφαίρεση Μακεδονικών συμβόλων και το σύνθημα «Νοw you see it, now you don’t» :

Οι Σκοπιανοί πάντως συνεχίζουν να καταστρέφουν τα μικρά ταμπελάκια που τοποθετούνται στα αγάλματα, όταν δεν μπορούν να τα αφαιρέσουν μουντζουρώνουν με μαρκαδόρο κάθε αναφορά στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Πρέπει πάντως να τονίσουμε, ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε όλα αυτά να μας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα χάρισε στους Σκοπιανούς τον όρο Μακεδονία καθώς και Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.