ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στρατηγική συμφωνία Αζερμπαϊτζάν -Σερβία

Στρατηγική συμφωνία Αζερμπαϊτζάν -Σερβία

Με τελετή στην οποία παρέστησαν οι 2 Πρόεδροι οι δυο χώρες υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας και πρωτόκολλα συνεργασίας αναφέρει το trt Haber.

Στην τελετή στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ και της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, υπογράφηκαν πρωτόκολλα που προβλέπουν συνεργασία σε πάρα πολλούς τομείς όπως στην οικονομία, στη γεωργία, στην υγεία και στην ενέργεια.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας έγινε δεκτός με επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο του Αζερμπαϊτζάν. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση του Ιλχάμ Αλίεφ με τον Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Στη συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών που πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση των δυο προέδρων, Αζερμπαϊτζάν και Σερβία υπέγραψαν ανακοινωθέν στρατηγικής συνεργασίας.

Υπογράφηκαν 8 διαφορετικές συμφωνίες στους τομείς κτηνιατρικής, ενέργειας και τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών.

Ο Νίκολιτς στο πλαίσιο των επαφών του στο Αζερμπαϊτζάν συναντήθηκε με τον Πρόεδρος της Βουλής, Οκτάι Ασάντοβ και τον Πρωθυπουργό Αρτούρ Ρεσιζαντέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.