ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα Σκόπια δεν αλλάζουν τα σχολικά βιβλία: «Συνεχίζουν να λένε πως είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου»

Τα Σκόπια δεν αλλάζουν τα σχολικά βιβλία: «Συνεχίζουν να λένε πως είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου»

Όπως ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή (μόνο οι Τσίπρας-Κοτζιάς δεν το αντιλήφθηκαν), τα Σκόπια δεν έχουν καμία διάθεση να τηρήσουν ακόμα και την πολύ ευνοϊκή γι αυτούς Συμφωνία των Πρεσπών.

Στα σχολεία της γειτονικής χώρας, τα βιβλία δεν άλλαξαν. Ενώ είχαν υποσχεθεί ότι από φέτος θα τα αποσύρουν, ζήτησαν πίστωση χρόνου και συνεχίζουν να διδάσκουν τους αλυτρωτικούς χάρτες με τα σύνορά τους να περιλαμβάνουν τη μισή Ελλάδα και τον ανιστόρητο «αρχαιομακεδονισμό» τους, ότι είναι δήθεν συνεχιστές της αρχαίας Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζουν να διδάσκουν τα παιδιά τους ότι η χώρα τους φτάνει κανονικά μέχρι τη Λάρισα και ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου» δηλώνει στο Star o Σλαβολόγος Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.