ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η σερβική αστυνομία έτοιμη να «μπει» στο Κόσοβο: «Οι Αλβανοί συγκεντρώνουν θωρακισμένα στην Μιτρόβιτσα»

Η σερβική αστυνομία έτοιμη να «μπει» στο Κόσοβο: «Οι Αλβανοί συγκεντρώνουν θωρακισμένα στην Μιτρόβιτσα»

Την ετοιμότητα των δυνάμεων της σερβικής ασφάλειας να παρέμβει στο Κοσσυφοπέδιο, έπειτα από πληροφορίες ότι αλβανικά θωρακισμένα οχήματα είχαν πάει στο βόρειο τμήμα της Μιτρόβιτσας.

Ο διευθυντής της Σερβικής Αστυνομίας, Βλαντίμιρ Ρέμπιτς, δήλωσε ότι τα 24 θωρακισμένα οχήματα που μετέβησαν στο σερβικό τμήμα της Μιτρόβιτσας είναι μια πράξη που αντιβαίνει στους κανονισμούς για τη λειτουργία της Ειδικής Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.

Ερωτηθείς τι μπορεί να κάνει η Σερβία σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Ρέμπιτς ανέφερε ότι η Σερβία είναι έτοιμη να παρέμβει σε περίπτωση μαζικής εξόδου του σερβικού λαού από το Κοσσυφοπέδιο. Ωστόσο, έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρέμπιτς είπε ότι η Σερβική Αστυνομία γνώριζε ότι θα αναπτυχθεί η Ειδική Μονάδα της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, «περιμένουμε αν επαναληφθεί για άλλη μια φορά, είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε», είπε, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.