ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διπλό φονικό στα Τίρανα – «Τις σκότωσα για λόγους ζήλιας – Δεν άντεξα την προδοσία»

Διπλό φονικό στα Τίρανα – «Τις σκότωσα για λόγους ζήλιας – Δεν άντεξα την προδοσία»

Τρομερές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την διπλή δολοφονία στα Τίρανα, με τον 59χρονο να δηλώνει ότι πρόκειται για έγκλημα ζήλιας.

«Εγώ τις σκότωσα και λυπάμαι για αυτό. Το έκανα για λόγους ζήλιας. Δεν μπορούσα να αντέξω το βάρος της προδοσίας και η τιμή της προδοσίας είναι ο θάνατος».

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις κινήσεις του 59χρονου λίγο πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θολωμένος πήγε στο σπίτι των δύο γυναικών έχοντας και ένα καλάσνικοφ μαζί του. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα, τις σκότωσε εν ψυχρώ και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου της μίας.

Τα τελευταία χρόνια η Κριστίνα, η μία από τις δύο αδελφές, προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή σε μια ήσυχη γειτονιά στην Καβάλα. Μαζί με την αδελφή της, Άννα, φοιτούσε τους τελευταίους μήνες σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ταξίδι της στα Τίρανα λίγες ημέρες πριν για τις γιορτές, έμελλε να αποβεί μοιραίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.