ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντονη ανησυχία στην Κύπρο – Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης η J&P Overseas

Εντονη ανησυχία στην Κύπρο – Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης η J&P Overseas

Σε νέο σχήμα μεταφέρονται τα περιουσιακά στοιχεία της J&P Overseas, η οποία τίθεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Τι απαντάει η διοίκηση της εταιρείας. Τι συμβαίνει με την ελληνική J&P ΑΒΑΞ.

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης τίθεται η κυπριακή εταιρεία J&P Overseas, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, έχοντας ισχυρή παρουσία σε μία σειρά χωρών και απασχολώντας πάνω από 18.000 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha Kύπρου», τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας θα μεταφερθούν σε νέο σχήμα, ενώ τη σχετική διαδικασία θα αναλάβει η Alvarez & Marsal.

«Η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται εν ενεργεία παρ’ όλα τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα» απαντάει η διοίκηση της J&P Overseas, μέσω των δύο ιδιοκτητών, Λεώνη και Ευθύβουλου Παρασκευαΐδη.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών της Κύπρου, Αλέκος Μιχαηλίδης, διαβεβαιώνει ότι κανένα έργο του δημοσίου δεν έχει αναληφθεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα της J&P Overseas δεν επηρεάζουν άμεσα την ελληνική J&P ΑΒΑΞ, καθώς το ποσοστό που διατηρεί, μέσω της J&P Investments, ανέρχεται περίπου στο 23% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.