ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ίζαμπελ Γκουλάρτ: Ένα φόρεμα που δεν αφήνει και πολλά στη… φαντασία (φωτό)

Ίζαμπελ Γκουλάρτ: Ένα φόρεμα που δεν αφήνει και πολλά στη… φαντασία (φωτό)

Την αναμενόμενη εμφάνισή της έκανε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών και προκάλεσε εντύπωση. Η Izabel Goulart έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2005 όταν εντάχθηκε στους «αγγέλους» της Victoria’s Secret.

Η κεντητή τουαλέτα της δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Έπεφταν «βροχή» τα στοιχήματα για το αν φορούσε ή όχι εσώρουχα, αλλά οι ειδικοί απεφάνθησαν: Δεν φορούσε τίποτα.

Φρόντισε να ξεχωρίσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών η Izabel Goulart, μεταξύ των καλλονών που παρελαύνουν καθημερινά, φορώντας τουαλέτες υψηλής ραπτικής και βάζοντας τα δυνατά τους να αφήσουν την εικόνα τους και να κάνουν εντύπωση.

Η Goulart εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κόκκινο χαλί των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας της «The Beguiled» και αμέσως ξεκίνησε να βασανίζει τους πάντες το ερώτημα: Φορά ή δεν φορά εσώρουχα μέσα από την κεντητή τουαλέτα της;

Η 32χρονη καλλονή από την Βραζιλία επέλεξε ένα κολλητό μακρύ φόρεμα, σε νιουντ – χρυσές αποχρώσεις, με πολλά γυμνά και κεντητά σημεία. Το τέλειο κορμί της αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο και προφανώς η απόφασή της να μην χαλάσει την… τελειότητα αυτή φορώντας και εσώρουχα, δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.