ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τα πιο «χλιδάτα» διαμερίσματα που… προσφέρει το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας (φωτό)

Τα πιο «χλιδάτα» διαμερίσματα που… προσφέρει το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας (φωτό)

Αν και πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την εν λόγω εφαρμογή, το Airbnb φέρνει στην «επιφάνεια» μια σειρά από κατοικίες προς μίσθωση, πέραν κάθε φαντασίας, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας!

Έχοντας θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό ή το πυκνοκατοικημένο κέντρο και διαθέτοντας πολλά από αυτά μοντέρνο design και εξοπλισμό, σίγουρα πολλοί έχουν σκεφτεί να περάσουν μερικές μέρες εκεί για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα ή να τα προτείνουν σε φίλους τους που έρχονται από το εξωτερικό.

Και μπορεί μερικά διαμερίσματα να είναι ξεχωριστά λόγω design, αλλά σίγουρα αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι τα «κρυμμένα» αξιοθαύμαστα σπίτια με πισίνα που βρίσκονται στο κέντρο.

Αν, λοιπόν, δεν έχει τύχει να δεις πισίνα τα μάτια σου σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, σε ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλά loft στο Γκάζι, στο Κολωνάκι, τον Λυκαβηττό και την Πλακά που έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια.

Με τα περισσότερα από αυτά να έχουν 5 αστέρια στην σελίδα του Airbnb και δεκάδες αποθεωτικά σχόλια, η ζήτηση κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τεράστια, μιας και έτσι ο καθένας μπορεί να απολαύσει τις ομορφιές της Αθήνας, χωρίς να εγκατασταθεί σε κάποια μακρινή κατοικία και κυρίως χωρίς να στερηθεί τα κομφόρ του.

Υπάρχουν μάλιστα διάφορες κατοικίες με ιδιωτική πισίνα. Άλλα είναι απλά διαμερίσματα με την πισίνα στην ταράτσα, άλλα είναι μικρά με ιδιωτική πισίνα στο μπαλκόνι κι άλλα μονοκατοικίες με μεγάλο εσωτερικό κήπο, ενώ υπάρχουν και οι τεράστιοι χώροι με θέα την ακρόπολη που είναι ιδανικοί για την διοργάνωση ενός πάρτι.

Ανακάλυψε τα μικρά μυστικά διαμάντια στο κέντρο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες από την σελίδα της airbnb.

Διαμέρισμα στο Σύνταγμα

Λοφτ στο Γκάζι

Διαμέρισμα με κήπο στην Πλάκα

Διαμέρισμα με ιδιωτική πισίνα στο Κολωνάκι

Διαμέρισμα σε τριώροφο στον Λυκαβηττό

Μοντέρνο διαμέρισμα στο Γκάζι

Σπίτι με θέα στην Ακρόπολη

Μονοκατοικία στην Πλάκα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.