ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει – Η ατάκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου [βίντεο]

Το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει – Η ατάκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου [βίντεο]

Μέχρι να σκάσει η τηλεοπτική βόμβα με το διαζύγιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είχε στραφεί στο αν θα επιστρέψουν τελικά οι Ράδιο Αρβύλα και με ποια συχνότητα. Η αποχώρηση του Κανάκη άλλαξε τα πάντα, αλλά δεν σημαίνει και φινάλε για την εκπομπή. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άφησε ένα μεγάλο παράθυρο ανοιχτό.

Ευρισκόμενος στην Κοζάνη με τον Δημήτρη Σταρόβα για βραδιές stand up comedy, ο Στάθης άκουσε τον Δημήτρη να λέει χάριν αστεϊσμού «ευτυχώς γλυτώσαμε από τους Ράδιο Αρβύλα». Αντί να μείνει στο γέλιο, έριξε και την ατάκα «προς το παρόν…μην ορκίζεσαι, θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου», για να πάρει πάλι φωτιά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από τη Φωλιά των ΚουΚου, που έχει βγάλει αρκετές ειδήσεις από την αρχή της σεζόν για τα ζητήματα του ΑΝΤ1 και του Κανάκη, αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία του Αντώνη με κανάλι και οι Ράδιο Αρβύλα θα επανέλθουν. Όχι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Από τον Φεβρουάριο του 2019.

Μάλιστα, είπε ότι τα στούντιο είναι στη Θεσσαλονίκη και δεν θα χρειάζεται να μεταφέρονται τα βίντεο στην Αθήνα. Αυτό αφήνει μια ένδειξη προς Open μεριά. Πάντως, είναι ολίγον έκπληξη ότι θα συνεχίσει μια εκπομπή που όσο ήταν στον ΑΝΤ1 φερόταν να μην θέλει να τη συνεχίσει θεωρώντας ότι είχε κάνει τον κύκλο της. Άλλωστε, λίγο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, όλα τα ρεπορτάζ έλεγαν πως ζητούσε από το κανάλι να βγαίνει η εκπομπή μια στο τόσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.