ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναταλία Γερμανού: «Μου έχει ζητήσει δανεικά σύντροφός μου…»

Ναταλία Γερμανού: «Μου έχει ζητήσει δανεικά σύντροφός μου…»

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για σύντροφό της που της είχε ζητήσει δανεικά.

Το «GPS» ξεκίνησε τις… ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του στην καλεσμένη της εκπομπής Ναταλία Γερμανού και η παρουσιάστρια απάντησε με πάσα ειλικρίνεια. Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ο Θάνος Καλλίρης πως η Ναταλία Γερμανού του ζητούσε δανεικά, λέγοντας:

«Ήμουν πολύ μικρή! Πάρα πολύ μικρότερη του… 3 ολόκληρα χρόνια με περνούσε, 4 ίσως. Εκείνος ήταν ήδη ένας φτασμένος τραγουδιστής. Έβγαζε πάρα πολλά λεφτά. Εγώ τότε το καημένο δούλευα μόνο σε ένα περιοδικό και έκανα μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν λίγο σκορποχέρα του έλεγα «περισσεύει κανά φράγκο θείο;»

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε επίσης πως και από εκείνη έχει ζητήσει σύντροφος της δανεικά, τα οποία τελικά δεν του τα έδωσε, γιατί δεν ήταν κάποιο ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά ούτε και σοβαρός ο λόγος που τα ζητούσε.

«Να μου ζητήσει δανεικά σύντροφος μου; Έτυχε και αυτό. Μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησε ένα ποσό που ήταν πέραν του δέοντος μεγάλο, είπα ότι δεν μπορώ, γιατί δεν ήταν και σύντροφος ζωής και δεν προχώρησα στην δανειοδότηση. Μου είπε «ναι, καταλαβαίνω». Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι «δεν το ζήτησα σοβαρά, πλάκα έκανα». Δεν μου το ζήτησε για κάτι που ήταν πολύ σοβαρό, λόγος ανάγκης, εφορίας, να τον κλείσουν φυλακή και είπα «τώρα δεν νομίζω να σοβαρολογείς». Και μου είπε «όχι μωρέ αγαπούλα, πλάκα κάνω» και το γύρισε κατευθείαν στην πλάκα», ανέφερε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.