ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «τρελαίνει» κόσμο – Δείτε την σε αποκαλυπτική βραδινή έξοδο (φωτό)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «τρελαίνει» κόσμο – Δείτε την σε αποκαλυπτική βραδινή έξοδο (φωτό)

Η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες συνηθίζουν να αλλάζουν το λουκ των μαλλιών τους ή να ξεσπάνε σε αυτά μετά από μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, κυρίως, μετά από έναν χωρισμό.

Στην περίπτωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σίγουρα δεν ισχύει το τελευταίο, αφού είναι φρεσκοπαντρεμένη και ερωτευμένη με το σύζυγό της. Αλλά το πρώην κορίτσι του My Style Rocks έχει μία αδυναμία, σχεδόν κόλλημα, με το να αλλάζει τα μαλλιά της κάθε λίγο και λιγάκι.

Πότε μακριά ξανθά με μπούκλες, πότε καρέ ξανθά, πότε καρέ και ροζ, με τα μαλλιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δε βαριέσαι ποτέ. Ως κορίτσι της μόδας την ακολουθεί πιστά και κάθε νέα τάση, την υιοθετεί.

Με το σύζυγό της, γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο

Έτσι, στην τελευταία της βραδινή έξοδο με το σύζυγό της, ο φακός την απαθανάτισε με μακριά μαύρα μαλλιά, σαν της Κιμ Καρντάσιαν. Σε αυτή την περίπτωση η Παναγιώταρου φόρεσε περούκα και ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Αν και της πάει το συγκεκριμένο λουκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.