ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τζένιφερ Λόπεζ: Την απατά ο Άλεξ Ροντρίγκεζ;

Τζένιφερ Λόπεζ: Την απατά ο Άλεξ Ροντρίγκεζ;

«Σύννεφα»​ στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες πως ο πρώην αθλητής του μπέιζμπολ την απατά.

Μόλις αρραβωνιάστηκαν αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ίσως χρειαστεί να βάλουν τη χαρά τους στον πάγο.

Οι ισχυρισμοί ανήκουν στον πρώην συναθλητή του Χοσέ Κασνέκο ο οποίος λέει πως ο Ροντρίγκεζ απατά τη νέα του αρραβωνιαστικιά με την πρώην σύζυγό του Τζέσικα Κανσέκο.

O Κανσέκο έκανε tweets στα οποία λέει ότι ο Ροντρίγκεζ σίγουρα απατά την JLO και μάλιστα αν χρειαστεί δηλώνει πρόθυμος να περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια. Υποστηρίζει ακόμη πώς ο Ροντρίγκεζ δεν γνώριζε πως η Τζέσικα ήταν η πρώην γυναίκα του Κανσέκο. «Το καημένο το κορίτσι δεν γνώριζε ποιος είναι στα αλήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσαν πριν από δύο μέρες τον αρραβώνα τους με ένα τεράστιο μονόπετρο 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Στις φήμες περί απιστίας κανένας από τους δύο δεν έχει απαντήσει. Υπενθυμίζουμε ότι αν τελικά η Λόπεζ τον παντρευτεί θα είναι ο τέταρτος γάμος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.