
Μια πρωτότυπη κατασκευή υπόσχεται να σας προσφέρει «ανάσες» δροσιάς εν μέσω καύσωνα, όπου κι αν βρίσκεστε.
Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα φορητό air condition, δεν έχετε παρά να δείτε το παρακάτω βίντεο. Θα χρειαστείτε ένα ψυγειάκι παραλίας, ένα μικρό ανεμιστήρα, ένα σωλήνα και πάγο, για να δώσετε λύση στο πρόβλημα του καύσωνα.
Πώς να φτιάξετε το φορητό air condition, με κόστος λειτουργίας μόνο τον ανεμιστήρα:
Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και το σωλήνα στο καπάκι από το ψυγειάκι και χαράξτε με έναν μαρκαδόρο το περιμετρικό τους αποτύπωμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τρύπες σε εκείνα τα σημεία.
Με ένα τρυπάνι και ένα πριόνι (ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα) ανοίξτε τις δύο τρύπες στο καπάκι.
Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και το σωλήνα στις αντίστοιχες τρύπες που ανοίξατε. Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να «κοιτάει» προς το εσωτερικό του ψυγείου.
Βάλτε μέσα στο ψυγειάκι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου ή πάρα πολλά παγάκια. Κλείστε το με το καπάκι και βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα.
Στο βίντεο, που ακολουθεί, δείτε βήμα βήμα πώς να φτιάξετε το φορητό air condition:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.