ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα καλοπεράσουν την Πρωτοχρονιά

Δύο εκπρόσωποι του ζωδιακού θα ζήσουν υπέροχες στιγμές

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα καλοπεράσουν την Πρωτοχρονιά

Λίγες μόνο ώρες μάς χωρίζουν από το 2022. Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια θα περάσουν μια όμορφη παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά και μια αξέχαστη πρώτη ημέρα του νέου χρόνου.

Αιγόκερως

Ένα από τα καλύτερα ρεβεγιόν θα περάσουν οι Αιγόκεροι. Επωφελούνται τόσο από την τοποθέτηση του Ήλιου όσο και του Ερμή στο ζώδιό τους, ενώ επιτέλους θα καταφέρουν να χαλαρώσουν και να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά και να σκεφτούν πώς θα χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να τους πετύχουν.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Τοξότη βρίσκονται δύο πλανήτες, οι οποίοι τους ευνοούν. Πρώτον, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό τους, ενισχύοντας τα συναισθήματά τους και εν συνεχεία ο Άρης θα δώσει θάρρος και θα προσθέσει πάθος στην ήδη παθιασμένη φύση τους. Χρησιμοποιήσετε τα ενισχυμένα συναισθήματά σας για να ξεκινήσετε το 2022, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.