ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις 10/6: Θα υπάρξει τάση για εξαπάτηση μέσα από την επικοινωνία και τις συμφωνίες

Αστρολογικές προβλέψεις 10/6: Θα υπάρξει τάση για εξαπάτηση μέσα από την επικοινωνία και τις συμφωνίες

Θα υπάρξει τάση για εξαπάτηση μέσα από την επικοινωνία και τις συμφωνίες.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε μία τάση να μην μπορείτε να καταλάβετε με ευκολία τις προθέσεις των άλλων ακόμη και αν αυτές φαίνονται ότι είναι ξεκάθαρες και απαλλαγμένες από προσωπικά οφέλη. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει μία αλλαγή που δεν περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο να δημιουργεί δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, στον τομέα των οικονομικών σας, θα υπάρξει μία θολή κατάσταση σε αυτόν τον τομέα. Καλό είναι να μην ασχοληθείτε με αγορές και πωλήσεις, όπως επίσης με συμφωνίες που βασίζονται στο οικονομικό κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας να βρίσκεται σε δύσκολες όψεις με Δία και Ποσειδώνα, θα έχετε πολλές υποθέσεις που θα κινούνται σε μία παράλληλη κατάσταση. Το καλύτερο είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με κάποιες εργασιακές υποθέσεις, ή θέματα υγείας θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας παραπλανήσει με την γνώμη του, ακόμη και αν στην αρχή φαίνεται ότι θα σας δώσει τις λύσεις που περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα, είναι αυτό των οικονομικών σας. Μπορεί επίσης να βρείτε τις λύσεις που θέλετε με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο και μάλιστα μακριά από τα άτομα που θέλουν να σας [σώσουν].

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετά πιεστεί με τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας θέματα μάλλον βρίσκονται κάπου στην άκρη. Έτσι η μέρα σας θα είναι πάλι γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και υποθέσεις που αφορούν το κοινωνικό σας πρεστίζ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία περίεργη μέρα, που θα υπάρξουν γύρω σας κόλακες, που θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν. Πολύ πιθανόν αυτό που θα κάνετε τώρα να μην αφήσει ευχαριστημένους κάποιους, που τους αρέσει να σας βλέπουν λίγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ άγχος για μία σημαντική υπόθεση που θέλετε να τελειώσετε, ξεκινά η εβδομάδα σας. Το πείσμα βέβαια δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος σας και για αυτό το λόγο αφήστε κάποια πράγματα να γίνουν, τις επόμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία περίεργη διάθεση ξεκινά σήμερα η μέρα σας, εφόσον όλα δείχνουν ότι οι άλλοι δεν θέλουν να σας εμπιστευτούν. Βοηθήστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε κανέναν να σας απομακρύνει από τα δικά σας όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε μία περίεργη αίσθηση, ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και ότι δεν σας βοηθούν να κάνετε ευκολότερα το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ένα άγχος για μία νομική υπόθεση, ή κάποια οικογενειακά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν έως το βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο και σήμερα θα είναι μία παραφωνία που πρέπει να την βάλετε στην άκρη, χωρίς να έχετε απώλειες και χωρίς να χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία δικού σας ατόμου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο να κάνει δύσκολες όψεις με Ήλιο και Δία, δεν έχετε παρά να απομακρυνθείτε από λάθος καταστάσεις και ακόμη πιο λάθος αποφάσεις που τυχόν να θέλετε να πάρετε. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.