ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι στον ερωτικό τομέα;

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι στον ερωτικό τομέα;

Ένα Καλοκαίρι γεμάτο αντιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο, ευνοεί περισσότερο τους Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες και Υδροχόους…

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που χαλαρώνουμε περισσότερο, δεχόμαστε την ευεργετική ενέργεια του Ήλιου, απολαμβάνουμε την θάλασσα και την φύση. Είναι η εποχή που γεννά τις πιο κατάλληλες συνθήκες για να βρεθούμε κοντά με τις εσωτερικές μας αναζητήσεις και τα συναισθήματα μας. Κάποιοι θα είναι περισσότερο ευνοημένοι στον έρωτα από το σύμπαν και κάποιοι λιγότερο, αλλά όλοι οι εκπρόσωποι των δώδεκα ζωδίων, θα έχουν έστω και μία ηλιαχτίδα στην ψυχή τους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτό το καλοκαίρι ξεκινά με αρκετή αισιοδοξία και ανέμελη διάθεση, για φλερτ και χαλαρές καταστάσεις που δεν θα σας πιέζουν. Τον Ιούλιο μην βιαστείτε να υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, αλλά ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα σας δώσει συναισθηματική ολοκλήρωση και για τους αδέσμευτους η πιθανότητα μιας επιτυχημένης σχέσης είναι πολύ εμφανής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θα αποφύγετε τα [δύσκολα] μονοπάτια για τυχόν απογοητεύσεις στην αρχή του Καλοκαιριού, στην συνέχεια θα έρθετε αντιμέτωποι με τα προβλήματα που θα σας δημιουργήσουν οι άλλοι. Έτσι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πολλές αλλαγές μέσα στο Καλοκαίρι και μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένετε ουσιαστικές εξελίξεις, παρά μόνο μετά τις 22/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλοκαίρι ξεκινά για σας με καλές προοπτικές. Στα μέσα του Ιούνη τα πράγματα δείχνουν ότι οι γκρίζες μέρες στην προσωπική σας ζωή έχουν φύγει και εσείς δέχεστε χωρίς περιορισμούς την καλή σας τύχη. Ίσως τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι με αυτά που θέλετε, αλλά ο Αύγουστος θα σας δώσει την χαρά να ζήσετε κοντά στην αγάπη που έχετε επιλέξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Καλοκαίρι αυτό μπορεί να σας προβληματίσει αρκετά και να σας δώσει πολλά σημάδια στο να κάνετε τις σωστές επιλογές για την προσωπική σας ζωή. Μην αισιοδοξείτε χωρίς λόγο και μην γίνεστε ανυπόμονοι όταν οι καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε σε ολοκλήρωση των συναισθημάτων σας. Τον Αύγουστο, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, θα έρθετε κοντά με τον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή σας και μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα για να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Ο Ιούνιος είναι πολύ σημαντικός για σας, εφόσον θα εκπέμπετε γοητεία και θα κερδίσετε με ευκολία τον θαυμασμό του αντίθετου φίλου. Τον Ιούλιο και λόγο των εκλείψεων, μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και αφήστε τα καλά για τον Αύγουστο, όπου θα σας δώσει μία νότα αισιοδοξίας και …γλυκών αναμνήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και είστε πολύ ήσυχοι συναισθηματικά και δεν θέλετε τις μεγάλες εξάρσεις και πειραματισμούς, αυτό το Καλοκαίρι θα συμβούν ιδιαίτερα γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ιούνιος σας βρίσκει πολύ σίγουρους για τις συναισθηματικές σας επιλογές, ακόμη και αν δεν έχουν ολοκληρωμένη εικόνα. Τον Ιούλιο θα έχετε [πολυφωνία], με πρόσωπα που θα σας διεκδικούν, ενώ τον Αύγουστο από τις 22 και μετά, θα ζήσετε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ

Είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, εσείς θα ανησυχείτε, στο τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Έτσι δεν θα μπορέσετε να χαρείτε με απόλυτο τρόπο τις προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δώσει ανασφάλεια που θα την εκπέμπετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Το Καλοκαίρι θα γίνει περισσότερο ερωτικό τον τελευταίο μήνα, όπου θα έχετε χρόνο να απολαύσετε τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ ερωτικοί και αναμφίβολα το εκπέμπετε γύρω σας. Αυτό το Καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές και όμορφες στιγμές, που δεν θα θελήσετε να χάσετε από την μνήμη σας. Οι μετακινήσεις θα σας φέρνουν τύχη και είναι καλό να επιλέξετε όμορφους προορισμούς, για να ζήσετε έντονα συναισθήματα με τον άνθρωπο σας. Οι μοναχικοί Σκορπιοί, ίσως θα πρέπει να περιμένουν στο τέλος του Καλοκαιριού, ώστε να ζήσουν έναν μοναδικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας αυτό το Καλοκαίρι θα είναι μία πολύ τυχερή συναισθηματική περίοδος, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε νέους προορισμούς και να γνωρίσετε πρόσωπα που θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Τα ταξίδια κατά την διάρκεια όλου του Καλοκαιριού, θα σας γεμίσουν με εμπειρίες που θα σας είναι χρήσιμες αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Καλοκαίρι θα υπάρξουν καταστάσεις, που θα σας γεμίσουν με ερωτηματικά και ανασφάλειες, για τον τρόπο που διαχειρίζεστε την συναισθηματική σας ζωή έως τώρα. Θα θελήσετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μία νέα κατάσταση. Ο Ιούλιος και λόγο των εκλείψεων, θα είναι μία περίοδος ορόσημο για να βρείτε την συναισθηματική σας ταυτότητα. Στο τέλος του Καλοκαιριού, απολαύστε όμορφες στιγμές με όσοι δικαιωματικά ανήκουν να είναι στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο όπου θα απολαύσετε το πέρασμα αυτού του Καλοκαιριού. Θα ζήσετε έναν ανέμελο Ιούνιο, βάζοντας στην άκρη κάποια παλιά κεφάλαια που δεν σας ταιριάζουν και θα περάσετε τον Ιούλιο με γεγονότα που θα σας υπενθυμίζουν ότι οι συναισθηματικές σας επιλογές αντέχουν και στα δύσκολα. Τον Αύγουστο και ιδίως στο ξεκίνημά του, πολύ πιθανόν να σας αναστατώσει η γνωριμία με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το Καλοκαίρι τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε μία ρευστή κατάσταση και θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές εναλλαγές, σε πρόσωπα και γεγονότα. Φροντίστε να απαλλαγείτε από ανασφάλειες σας και ζήστε την κάθε στιγμή, χωρίς να βάλετε θεμέλια στην άμμο. Είναι η περίοδος των αναζητήσεων, ακόμη και αν είστε δεσμευμένοι, θα υπάρχουν στιγμές που θα αναρωτιέστε, αν υπάρχει σε όλα αυτά η [αλήθεια].

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.