ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Θα βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα

Αυτό το διήμερο, θα υπάρξει η τάση να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των άλλων και να βρισκόμαστε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι αρκετά ανατρεπτικό και ίσως βρεθείτε πολύ κοντά στην λύση κάποιου θέματος που σας απασχολεί. Μην αφήσετε φιλικά σας πρόσωπα να σας στεναχωρήσουν, χωρίς λόγο σοβαρό. Την Κυριακή η προσοχή σας στρέφεται στις πολύ προσωπικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε στόχους, γιατί θα πρέπει πρώτα να ξεκουράσετε την ψυχή σας και μετά να απολαύσετε τα κεκτημένα σας. Την Κυριακή θα μπορέσετε να βρεθείτε περισσότερο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε ένα πάρα πολύ καλό δρόμο, σε ότι αφορά την προσωπική σας εξέλιξη, αλλά αυτές τις μέρες μην ζητάτε να γίνουν όλα όπως ακριβώς θα θέλατε. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, κυρίως στα συναισθηματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε και θα έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε, με περισσότερη ηρεμία. Πολύ πιθανόν να βρείτε χρόνο να βρεθείτε μακρυά από τις πολλές ασχολίες και καθημερινές έγνοιες, που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα απλά πράγματα.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές αυτό το διήμερο δεν θα λείψουν, ενώ εσείς θα ζητάτε να τακτοποιηθούν πάρα πολλά θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Την Κυριακή, θα έχετε πάρα πολύ καλή σχέση με κάποιο οικονομικό σας πρόβλημα, που επιτέλους πλησιάζει στην λύση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό Σαββατοκύριακο για σας και την προσωπική σας ζωή. Οι ανάγκες σας θα είναι γύρω από ότι μπορούν να σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μάλλον θα έχετε ένα ξεκαθάρισμα σε μία παλιά εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία ανησυχία για προσωπικά θέματα, όπου σας έχουν κουράσει με τις συνεχόμενες εναλλαγές τους. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα αφήσετε να σας κατευθύνουν τα γεγονότα. Είναι η περίοδος που θα αποζητάτε την ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να βρεθείτε με την οικογένεια σας, αλλά μάλλον τα προβλήματα των αγαπημένων σας θα είναι πάρα πολλά και θα είναι αδύνατον να τους βοηθήσετε. Την Κυριακή θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως μία μικρή απόδραση από το καθημερινό σας πρόγραμμα, σας βοηθήσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε την τάση να φύγετε μακρυά από την καθημερινότητα σας. Ίσως δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να αλλάξετε πράγματα, αλλά σίγουρα οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από μέσα σας. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν, γι αυτό μην βιάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία πάρα πολύ σημαντική περίοδος αυτή που ζείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξουν πάρα πολλές προκλήσεις, που σίγουρα θα σας ωριμάσουν και θα σας αφυπνίσουν, για να κάνετε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτο γεγονότα αυτό το Σαββατοκύριακο για σας, με την Σελήνη να αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο και να περνά στους Ιχθύες. Έτσι θα σας απασχολήσουν αρκετά τις επόμενες μέρες τα οικονομικά σας, όπου και θα σημειωθούν κάποια κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχετε τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, εφόσον αυτό το διήμερο θα σας επισκεφτεί η Σελήνη. Έτσι θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και θα βρεθείτε σε μία συναισθηματικά ολοκληρωμένη περίοδο, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας με πολύ αγάπη από πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.