ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτά είναι τα πιο «αργοπορημένα» ζώδια

Αυτά είναι τα πιο «αργοπορημένα» ζώδια

Έχεις κανονίσει να συναντηθείς με φίλο/η ή με ερωτικό σύντροφο και σε έχει στήσει.

Τον/ην περιμένεις για ώρα και δεν σε παίρνει καν τηλέφωνο. Η ατάκα “στο δρόμο είμαι, έρχομαι σε 5 λεπτά” κι ας είναι ακόμα στο μπάνιο τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους ή περιφέρονται δεξιά κι αριστερά γιατί δεν έχουν αποφασίσει τι να φορέσουν είναι συνηθισμένη, σε περίπτωση που τους τηλεφωνήσεις για να δεις πού βρίσκονται.

Για πάμε να δούμε, ποια ζώδια είναι αυτά που, δεδομένα, θα σε στήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή του ζωδίου αυτού αποσπάται διαρκώς. Μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο για ώρες και να ξεχάσει ότι έχει ραντεβού μαζί σου. Ή κι αν ακόμα το θυμηθεί, να χάσει την αίσθηση του χρόνου και να πρέπει να τρέξει τελευταία στιγμή για να κάνει μπάνιο, να ξυριστεί, να κάνει αποτρίχωση, να φτιάξει μαλλί κτλ κτλ. Και όταν τον ρωτήσεις πού είναι, να σου πει “σε τρία λεπτά φτάνω” και να είναι μέσα στη μπανιέρα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα αργήσει, αλλά θα το κάνει λίγο επίτηδες. Κι αυτό γιατί θέλει να κάνει… μεγαλοπρεπή είσοδο. Να τον κοιτάξουνε όλοι, να τον περιμένουν σαν θεό και να τον θαυμάσουν. Είναι αυτό που λέμε attention freak και θα χρησιμοποιήσει και το στήσιμο ως δείγμα της… υπεροχής του.

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχεις ιδέα πόση ώρα παίρνει σε έναν/μια Ζυγό να ετοιμαστεί. Αν δεν είναι άψογος εμφανισιακά και να μοσχοβολά από το χιλιόμετρο, από το σπίτι του δεν θα βγει. Ο Ζυγός είναι περίεργος σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του. Και αναποφάσιστος επίσης. Μέχρι να κατασταλλάξει στο τι θα φορέσει… θα έχει ξημερώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τοξότης δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον χρόνο, οπότε δεν θέλει και πολύ για να σε στήσει. Δεν το κάνει επίτηδες. Απλώς είναι λίγο χαμένος στο διάστημα και το μυαλό του τις περισσότερες φορές απασχολείται με χιλια δύο πράγματα ταυτόχρονα, εύκολα διασπάται και του ξεφεύγει αυτή η “μικρή λεπτομέρεια” ότι έχει ραντεβού τάδε ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.