ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι καταστροφικοί: Αυτοί είναι οι τρεις πιο ασύμβατοι συνδυασμοί ζωδίων

Είναι καταστροφικοί: Αυτοί είναι οι τρεις πιο ασύμβατοι συνδυασμοί ζωδίων

Αυτοί οι τρεις συνδυασμοί ζωδίων καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Και ειδικά τη σχέση τους.

Τοξότης + Ταύρος

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι τα δύο πιο διαφορετικά ζώδια στο ζωδιακό χάρτη και όχι με την αστεία έννοια του «τα ετερώνυμα έλκονται». Οι Τοξότες είναι γνωστοί για τα διασκεδαστικά, εξωστρεφή πνεύματα τους. Είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να πετάξουν σε ένα τροπικό μέρος για διακοπές ή να πάρουν το σακίδιο τους και να ταξιδέψουν για λίγους μήνες με τρένο στην Ευρώπη.

Σε αυτό, ο Ταύρος απαντά, «Δεν έχω καμία σχέση». Ο Ταύρος λατρεύει να μένει σπίτι με μια μπύρα, να ανάβει το τζάκι και να βλέπει σειρές στον καναπέ. Αυτή η ακραία δυναμική αφήνει τον Τοξότη να αναζητά εναγωνίως την ελευθερία, ενώ ο Ταύρος αισθάνεται αναγκασμένος να βγει και να κοινωνικοποιηθεί όταν προτιμά να μείνει σπίτι. Όχι καλός συνδυασμός, για να πούμε το λιγότερο.

Καρκίνος + Ζυγός

Ο Καρκίνος και ο Ζυγός δεν είναι ένας καλός συνδυασμός. Στις ρομαντικές σχέσεις, οι Καρκίνοι δίνουν προτεραιότητα στα συναισθήματα έναντι της λογικής. Για παράδειγμα, αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που λες «καλημέρα», δεν μπορούν παρά να το αναφέρουν, ξεκινώντας συχνά καυγάδες για το τίποτα.

Οι Ζυγοί δεν το κάνουν καθώς θέλουν να μπορούν να προβλέπουν δύσκολες συνομιλίες και να έχουν τις απαντήσεις τους έτοιμες. Είναι το ειρηνικό ζώδιο της ζυγαριάς, θυμάσαι; Εάν πλησιάσεις αυθόρμητα ένα Ζυγό, κάτι το οποίο είναι πιθανό να κάνει ένας Καρκίνος, θα εκνευριστεί και θα παγώσει. Όχι και ο πιο σέξι συνδυασμός.

Δίδυμοι + Αιγόκερως

Οι μεγαλύτεροι καυγάδες στα παιχνίδια ένας προς έναν, γίνονται μεταξύ ενός Δίδυμου και ενός Αιγόκερω. Οι Δίδυμοι θα αρχίσουν να μιλάνε ασταμάτητα και θα σου πουν ακριβώς τι σκέφτονται για εσένα. Επιπλέον, γνωρίζουν όλα τα αδύναμα σημεία σου, οπότε όταν είναι έτοιμοι να διαφωνήσουν, θα επιτεθούν χωρίς έλεος.

Στο άλλο άκρο του φάσματος μάχης, ο Αιγόκερως προτιμά να σκέφτεται τα πράγματα και να σιγοβράζει πριν κάνει την αντεπίθεση. Ο Αιγόκερως είναι το είδος του ατόμου που δεν σου λέει τι σκέφτεται έως ότου εκραγεί! Είναι εύκολο να δούμε γιατί αυτό το ζευγάρι θα πολεμήσει μέχρι το πρωί και γιατί δεν είναι συμβατοί ως εραστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.