ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Βαρθακούρης: «Το κομμάτι της παρουσίασης κύλησε αξιοπρεπώς – Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μου ταιριάζει»

Χ.Βαρθακούρης: «Το κομμάτι της παρουσίασης κύλησε αξιοπρεπώς – Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μου ταιριάζει»

Ο Χάρης Βαρθακούρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνένετυξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του αλλά και στα επαγγελματικά του βήματα ως παρουσιαστής.

«Είμαστε έντονο ζευγάρι με την Αντελίνα, αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος, δεν βάζω το ξυπνητήρι για να τσακωθώ. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν έχουν τραύματα από φωνές, καβγάδες, αψιμαχίες».

Έπειτα, έκανε λόγο για την επαγγελματική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως ως τηλεθεατής αδιαφορεί για εκπομπές σαν το «Big Brother», παρόλο που παρουσίαζε πέρσι το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Το κομμάτι της παρουσίασης κύλησε αξιοπρεπώς. Αυτός ήταν και ο στόχος μου. Αναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη εκπομπή, ανέλαβα κάτι δύσκολο. Επιλογή μου ήταν, δεν με πίεσε κανείς, ήταν ένα πείραμα. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι που ίσως δεν μου ταιριάζει και τόσο, αλλά όφειλα τουλάχιστον να το διεκπαιρεώσω. Στόχος μου ήταν να το κάνω με αξιοπρέπεια, γιατί το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να το κάνεις με αξιοπρέπεια. Μετά είναι η εκπομπή που κάναμε με την γυναίκα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τη συμπεριφορά συμμετεχόντων σε ριάλιτι. Δεν είναι το φόρτε μου, γιατί αδιαφορώ για αυτές τις εκπομπές ως τηλεθεατής, παρότι παρουσίασα μία από αυτές», υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.