ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Σφακιανάκης: “Υπάρχει σχέδιο για εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας”

Ν.Σφακιανάκης: “Υπάρχει σχέδιο για εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας”

Σχέδιο συνωμοσίας απέναντι στην Ελλάδα βλέπει ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής μιλώντας σε εφημερίδα, υπογραμμίζει ότι «τώρα μας φέρνουν σκοπίμως λαθραίους μετανάστες ούτως ώστε να γίνει μια πληθυσμιακή αλλοίωση και να πετύχει η παγκοσμιοποίηση. Το σχέδιο είναι να γίνουν όλα ίσωμα».

Ο Νότης σημειώνει  ότι «οι λαοί έχουν προβατοποιηθεί και δεν αντιμετωπίζουν τα πράγματα με τον πρέποντα τρόπο, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι δυνάστες τους να τους αναγκάζουν να φύγουν από τις πατρίδες του. Αυτός είναι ένας παγκόσμιος φασισμός: Φεύγω από την πατρίδα μου, έρχομαι στη δική σου χωρίς να ρωτήσω κανέναν βιάζω τους νόμους της δικής σου πατρίδας και μετά κάνω και διαδήλωση. Ρε φίλε δεν πας να γαμ…. κάπου αλλού; Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με κακία, ούτε με ρατσισμό».

Ο ίδιος κάνει λόγο για σχέδιο για εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας «δηλαδή όλοι να φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο που να απαυδήσουμε με τους ηγέτες που υποτίθεται πως εμείς οι ίδιοι έχουμε ορίσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι ευγενής και από καλός γένος και δε γίνεται να είμαι φασίστας. Δεν ανήκω πουθενά. Είμαι Έλλην» συμπληρώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.