ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τους έκανε όλους να «αλληθωρίσουν» με το μπούστο της η Τζένιφερ Άνιστον (φωτό)

Τους έκανε όλους να «αλληθωρίσουν» με το μπούστο της η Τζένιφερ Άνιστον (φωτό)

Τον τελευταίο καιρό η Jennifer Aniston είναι συχνά στην επικαιρότητα με αφορμή το διαζύγιο των Brangelina, και φυσικά τις φήμες σχετικά με ανάμειξή της στην υπόθεση, οι οποίες αποδείχθηκαν ανυπόστατες.

Η διάσημη ηθοποιός αγνόησε τα κακόβουλα σχόλια, είπε να αφιερωθεί στο σύζυγό της Justin Theroux, και την καριέρα της.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ. Η 47χρονη Aniston, φορούσε ένα εντυπωσιακό μακρύ και σέξι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο μπούστο της. aniston2aniston3aniston4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.