ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ραμόνα «στήνει» στον τοίχο τη Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν λες στην παίκτρια οτι είναι basic όταν ντύνεσαι έτσι» (βίντεο)

Η Ραμόνα «στήνει» στον τοίχο τη Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν λες στην παίκτρια οτι είναι basic όταν ντύνεσαι έτσι» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε τη Ραμόνα Βλαντή στην εκπομπή του «Για την Παρέα».

Ο παρουσιαστής ζήτησε από την νικήτρια του «Μy Style Rocks» να πει την γνώμη της για τα ρούχα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ενώ το λεοπάρ φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν της άρεσε, προτίμησε να είναι διπλωματική και να σχολιάσει ότι τα μαλλιά της είναι ωραία.

«Πολύ καλή, όλη» δήλωσε η Ραμόνα με κατεβασμένο το κεφάλι.

Όταν όμως έφτασε η σειρά της Μπέττυς Μαγγίρα, κανείς δεν περίμενε ότι η Ραμόνα Βλαντή θα την απορρίψει, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ο λόγος; Επειδή τα ρούχα της είναι «basic», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει ο Κουδουνάρης. Δεν είναι ωραία ( Η Μαγγίρα). Τώρα λες στην άλλη που διαγωνίζεται ότι είναι basic, όταν αυτή είναι έτσι;», είπε η Ραμόνα αφήνοντας άφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.