ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλταραν στην Αθήνα Κ. Μπακογιάννης και Δ. Γαλάνη (βίντεο)

Βόλταραν στην Αθήνα Κ. Μπακογιάννης και Δ. Γαλάνη (βίντεο)

Μία ξεχωριστή βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας έκαναν ο Κώστας Μπακογιάνννης και η Δήμητρα Γαλάνη.

Ποιος καταλληλότερος λοιπόν από τη Δήμητρα Γαλάνη, η οποία είναι χρόνια κάτοικος της πόλης, να μιλήσει για τα προβλήματα της Αθήνας στον άνθρωπο που θέλει να γίνει δήμαρχος της πρωτεύουσας. Ο Κώστας Μπακογιάννης κατέγραψε τον περίπατό τους και όσα συζήτησαν και ανέβασε το video στο κανάλι του στο YouTube.

«Λένε ότι η μουσική μου είναι καλή. Είναι γιατί έχω καλή μπάντα», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η Δήμητρα Γαλάνη. Τα κόμματα, είπε επίσης, πρέπει να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Ο καλός αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης προσθέτοντας πως «η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις».

Κατά τη διάρκεια της βόλτας δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κώστας Μπακογιάννης καλημέριζε πολίτες που έβλεπαν… μπροστά τους έναν από τους υποψηφίους για το δήμο Αθηναίων και μια από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες της χώρας, να περπατούν στον Κεραμεικό και το Γκάζι, συζητώντας για… λακκούβες, σπασμένα πεζοδρόμια, γιαπιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια, για σκουπίδια και ανύπαρκτα φώτα στους δρόμους, για την παράνομη στάθμευση, για ηχορύπανση και για το ιστορικό τρίγωνο στην καρδιά της πόλης.

«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια» είπε η Δήμητρα Γαλάνη στον Κώστα Μπακογιάννη προσθέτοντας: «Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά».

«Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.