ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακή αλλαγή – Η Μαρία Ανδρούτσου έβαλε μπικίνι και μας δείχνει το νέο σώμα της

Εντυπωσιακή αλλαγή – Η Μαρία Ανδρούτσου έβαλε μπικίνι και μας δείχνει το νέο σώμα της

Τη Μαρία Ανδρούτσου τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega «50-50».

Εκεί έπαιζε την Ξανθίππη, ο ρόλος της οποίας της «επέβαλε» να ντύνεται κομψά μεν, συντηρητικά δε, ενώ τότε είχε κάποια παραπανίσια κιλά.

Τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Ανδρούτσου, έχει μεταμορφωθεί, καθώς με σωστή διατροφή και γυμναστική, έχει αποκτήσει ένα υπέροχο σώμα.

Η γοητευτική ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/Bxm8N9NonNn/?utm_source=ig_embed

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «You», η Μαρία Ανδρούτσου, είχε δηλώσει ότι είχε καταφέρει να διώξει από πάνω της 13 κιλά, με βελονισμό.

– Παρασπονδίες στη δίαιτα κάνεις; Πώς αρχίζει μια «παχυντική» σου μέρα;

«Μια παχυντική μέρα δεν ξεκινά ποτέ από το πρωί. Συνήθως οι κακές ιδέες μπαίνουν προς το μεσημεράκι. Ιδίως αν πάει κάτι στραβά. Και τότε είναι που λες «μήπως να φάω καμιά πίτσα; Ένα μπράουνις βρε αδελφέ;». Μετά συνεχίζεις το βράδυ με τυροπιτάκια, ένα ποτάκι, ένα κοκτέιλ, ένα παγωτό και δεν σταματάς με τίποτα αφού από… «αύριο έτσι κι αλλιώς αρχίζεις δίαιτα!».

– Πες μας τώρα πώς κατάφερες να χάσεις 13 κιλά σε 4 μήνες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με βελονισμό. Το είχα ξανακάνει και στο παρελθόν. Όταν ήμουν μικρή και έκανα μπαλέτο ήθελα να χάσω βάρος. Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.