ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eντυπωσιάζει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο – Με καυτό μπικίνι στη Μεσσηνία (φωτο)

Eντυπωσιάζει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο – Με καυτό μπικίνι στη Μεσσηνία (φωτο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και δύο ημέρες κάνει οικογενειακές διακοπές στη Μεσσηνία, με την εντυπωσιακή σύντροφό του να κεντρίζει τα βλέμματα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, λίγο μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, αποφάσισε να επισκεφθεί και φέτος, όπως και πέρυσι, το Costa Navarino μαζί με τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα τέσσερα παιδιά του, για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.

Η Χεορχίνα μοιράζεται τις στιγμές που ζει στην Ελλάδα στο διαδίκτυο και η τελευταία της ανάρτηση ήταν… καυτή. Ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία από την παραλία, η οποία την απεικονίζει να απολαμβάνει τις στιγμές που ζει φορώντας ένα μαγιό που αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της.

Φυσικά, τα σχόλια των χρηστών που συνοδεύουν την ανάρτηση είναι διθυραμβικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.