ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έφυγε από τη ζωή ο Aron Eisenberg – Είχε πρωταγωνιστήσει στο Star Trek: Deep Space Nine

Έφυγε από τη ζωή ο Aron Eisenberg – Είχε πρωταγωνιστήσει στο Star Trek: Deep Space Nine

Έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 50 ετών, ο ηθοποιός Aron Eisenberg, που είχε πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του ’90 Star Trek: Deep Space Nine. Το θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε η σύζυγός του, Malissa μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, βυθίζοντας σε πένθος τους θαυμαστές της σειράς.

«Τον αγαπούσα πολύ και θα μου λείπει για πάντα. Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω πως η αγάπη της ζωής μου και ο καλύτερος μου φίλος, Aron Eisenberg πέθανε νωρίτερα σήμερα. Ήταν έξυπνος, ταπεινός, αστείος. Ό,τι και αν έκανε έβαζε τον καλύτερο εαυτό του. Έζησε τη ζωή του με ενθουσιασμό και πάθος…» έγραψε μεταξύ άλλων η σύζυγός του, συγκινώντας με τα λόγια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Μάλιστα, η Malissa αποκάλυψε πως εκείνη και ο Aron παντρεύτηκαν μόλις τον Δεκέμβριο του 2018 και σχεδίαζαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν, όταν θα έβρισκαν τα χρήματα. Ωστόσο δεν πρόλαβαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.