ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

GNTM: Αδίστακτη η πεντάδα «φωτιά» – «Θάβουν» την Ελευθερία (βιντεο)

GNTM: Αδίστακτη η πεντάδα «φωτιά» – «Θάβουν» την Ελευθερία (βιντεο)

Τους ζήτησε να μην κάνουν φασαρία το βράδυ και η Μαρτίνα της είπε να φύγει από το δωμάτιο.

Αν και είναι λίγες οι μέρες που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του GNTM, οι “FF” έχουν ξεπεράσει κιόλας την “τριάδα φωτιά” και έχουν πει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, όλα όσα είχαν πει η Μέγκι, η Μικαέλα και η Εύη σε όλο τον περσινό κύκλο.

Οι FF του GNTM συνεχίζουν απτόητες να μιλούν προσβλητικά και να ειρωνεύονται χωρίς έλεος και μάλιστα γελώντας την Ελευθερία Καρναβά. Μετά την αποχώρηση της Λυδίας Κατσανικάκη, η πεντάδα άραξε στον κήπο και η Μαρτίνα με την Σουζάνα έβγαλαν τα… φτυάρια, ενώ οι υπόλοιπες γελούσαν και συμφωνούσαν.

Κάτια: «Τώρα που άδειασε το δωμάτιο, η γλυκιά μας η “έκτη παρουσία” τι θα κάνει;».

Μαρτίνα: «Μπαίνει μέσα η Ελευθερία και αρχίζει και λέει “το βράδυ μην κάνετε φασαρία γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ”. Και της λέω “άμα δεν αντέχεις, σήκω και φύγε, άδειασε ένα κρεβάτι”. Και μου λέει “εγώ δεν πρόκειται να φύγω από το δωμάτιο”. Της λέω “άμα δεν σου αρέσει, σήκω και φύγε, είμαστε περισσότερες”».

Σουζάνα: «Η “έκτη παρουσία” που ονομάζεται Ελευθερία Καρναβά είπαμε τύπου τι θα κάνει, αν θα αλλάξει δωμάτιο και είπε ότι δεν θέλει να αλλάξει δωμάτιο, αλλά οι υπόλοιπες είπαν ότι μπορεί να πάνε στο μεγάλο δωμάτιο και να αράξουν εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.