ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τάσος Κωστής: «Πάλεψα με τον καρκίνο και είμαστε ισοπαλία – Δεν θα πω ότι τον νίκησα γιατί ποτέ δεν ξέρεις» (βίντεο)

Τάσος Κωστής: «Πάλεψα με τον καρκίνο και είμαστε ισοπαλία – Δεν θα πω ότι τον νίκησα γιατί ποτέ δεν ξέρεις» (βίντεο)

Για το σοκ που έπαθε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο αλλά την ψύχραιμη στάση που προσπάθησε να κρατήσει στη συνέχεια μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Κωστής.

«Είμαστε ισοπαλία». Αυτό δήλωσε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Κωστής, βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show, και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο, κάτι που όπως αποκάλυψε το προκάλεσε σοκ στην αρχή.

«Αφού έπαθα το πρώτο σοκ, είπα καρκίνος, δύσκολη λέξη, συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια, το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα νέα με ψυχραιμία.

«Ήθελα πρώτα εγώ να καταλάβω με το μυαλό μου, γιατί εγώ πάντα πρώτα δουλεύω με το μυαλό ότι αυτό που βλέπω είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω μπροστά μου είναι μάχιμο, μπορώ, μου δίνει το δικαίωμα να παλέψω μαζί του; Και μόλις ανακάλυψα ότι μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία».

Παρ’ όλα αυτά κρατά μια ρεαλιστική στάση απέναντι στη συγκεκριμένη αρρώστια.

«Δεν θα πω ποτέ κέρδισα. Δεν ξέρεις ποτέ», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Συνειδητοποίησα ακόμη περισσότερο πόσο περαστικοί είμαστε σε αυτή τη ζωή και πόσο αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα».

Περιγράφει ακόμα πως άλλαξε κάποια πράγματα διατροφικά και έχασε κάποια κιλά ενώ μιλά και για τη στάση του γιου του κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο.

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους» και όταν έβλεπα τον πόνο μέσα στο γιο μου έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Δε θέλω να με λυπούνται».

Τέλος, είπε πως ζήτησε από τον γιατρό του να του πει όλη την αλήθεια για την κατάστασή του.

«Είπα στο γιατρό να μου πει την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι. Με την αλήθεια ζεις, δε ζεις με το ψέμα», σημείωσε.

Τέλος ανέφερε πως έκοψε και το τσιγάρο καθώς έκανε πάνω από τρία πακέτα τη μέρα αφού έπαιρνε τσιγάρα «για να κερνάει τις κοπέλες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.