ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Σολωμού: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά (βίντεο)

Μαρία Σολωμού: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά (βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να μην συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά.

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τόνισε ότι δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά. Οπως είπε, ο παρουσιαστής δεν ήταν σίγουρος για το εάν η «Βερβερίτσα» θα πάει για δεύτερη χρονιά και της ζήτησε να κλείσει σε άλλη παράσταση.

«Οταν ένα έργο πάει δεύτερη χρονιά λες, ευτυχώς Παναγία μου γλίτωσα τις πρόβες. Έχει όλο το άλλο κομμάτι, βέβαια, της επανάληψης που από ένα σημείο και μετά είναι λίγο κουραστικό. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πω πως, με τον Νίκο περάσαμε ένα μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Πως κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς συγχρόνως», ανέφερε η Μαρία Σολωμού, η οποία χώρισε με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά, ότι από τη στιγμή που θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει, “Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω, δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά”. Μου είπε, οπότε, να κλείσω και αν το κάνει… δεν πειράζει. “Δεν θα είσαι, εσύ βαριόσουν κιόλας” και είχε και δίκιο. Κάπως έτσι έγινε. Δεν στεναχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο», είπε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε: «Τελικά θα το κάνει και νομίζω τώρα θα το κάνει αλλιώς, του… άλλαξε τα φώτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.