ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Sin Boy «σπάει» τη σιωπή του: «Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε» (φωτο)

Ο Sin Boy «σπάει» τη σιωπή του: «Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε» (φωτο)

Ο Sin Boy μετά από αρκετό καιρό… σιωπής στα κοινωνικά δίκτυα, ανάρτησε πριν δύο ημέρες μια φωτογραφία στο Instagram του, κάνοντας έκκληση για όσους επλήγησαν από τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» την Αλβανία.

Μετά τις αναρτήσεις που είχε κάνει, μεταξύ αυτών και για τον Παντελή Παντελίδη, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, ο ράπερ είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μην έχοντας ούτε καν διαδικτυακή παρουσία. Μάλιστα, είχε κατεβάσει από το κανάλι του στο YouTube και όλα του τα τραγούδια.

Ωστόσο, την Τρίτη, ανέβασε στο Instagram του ένα σκίτσο για τον σεισμό που έπληξε τη χώρα από την οποία κατάγεται, μαζί με ακόμα δύο φωτογραφίες από την καταστροφή.

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5VhQdFnvp-

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.