ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Μαχαίρα: «Έσβησε» στα 52 το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’80 (φώτο)

Μαρία Μαχαίρα: «Έσβησε» στα 52 το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’80 (φώτο)

«Έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Φεβρουαρίου, η Μαρία Μαχαίρα.

Η Μαρία Μαχαίρα ήταν γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ‘80. Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς χθες άφησε την τελευταία της πνοή.

Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα την Τετάρτη (19-2) να καταλήξει. Σήμερα Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο ενώ το προφίλ της στο facebook έχει γεμίσει από μηνύματα.

Η Μαρία Μαχαίρα εκτός από το μόντελινγκ είχε μαζί με τον σύζυγο της και γνωστό επιχειρηματία Ρομπέρτο Μαχαίρα το ρέστοραν Monblumhen, στο Κολωνάκι.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έγραψε:

«Δυστυχώς άσχημα νέα.Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της παρέα… θα θυμάμαι πάντα το αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.