ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία η Ιρίνα Σάικ – Ποζάρει με άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα (φώτο)

Δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία η Ιρίνα Σάικ – Ποζάρει με άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα (φώτο)

Δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στην φαντασία μας το μοντέλο, Ιρίνα Σάικ, με την τελευταία της ανάρτηση που έκανε, δίνοντας στους followers της αρκετούς λόγους για να την αγαπήσουν περισσότερο.

Το 34χρονο διάσημο μοντέλο που οι τελευταίες φήμες την θέλουν, μετά τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, στην αγκαλιά του γνωστού playboy Βίτο Σνάμπελ, πρώην συντρόφου της Χάϊντι Κλουμ και της Άμπερ Χερντ, ανέλαβε να κάνει ακόμη πιο γνωστό το καινούργιο σουτιέν γνωστής μάρκας εσωρούχων.
Το αποτέλεσμα είναι μάλλον ενθαρρυντικό, αφού σε μόλις δύο ώρες η φωτογραφία της Ιρίνα Σάικ έχει ξεπεράσει τις 235.000 like.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.