ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Νάταλι Θάνου και τα ατελείωτα πόδια της θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου (φώτο)

Η Νάταλι Θάνου και τα ατελείωτα πόδια της θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου (φώτο)

Η Νάταλι Θάνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, καθώς με ύψους 1.82 «κλέβει» αμέσως την παράσταση.

Το εκρηκτικό μοντέλο και τραγουδίστρια από τη Σερβία είναι κάτοχος του τίτλου, Playmate, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ και μετά με το τραγούδι, το οποίο και την κατέκτησε. Η ίδια έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Τα τελευταία χρόνια και από τότε που έγινε μαμά, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πιο περιορισμένες, ενώ απείχε από το τραγούδι για κάποια χρόνια. Όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Και οι φωτογραφίες με μαγιό είναι κι εκείνες που τα «σπάνε» περισσότερο, μιας και αναδεικνύουν τα ατελείωτα και καλλίγραμμα πόδια της. Άλλωστε, είπαμε: η Νάταλι Θάνου είναι απλά εντυπωσιακή!

https://www.instagram.com/p/CBbcFBznh9t

https://www.instagram.com/p/CCZQq9BHB70

https://www.instagram.com/p/CDMiIPLnU_E

https://www.instagram.com/p/CD674uinRem

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1_r0tqnKXq

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.