ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι έκανε μετά την είδηση του χωρισμού της (φώτο-βίντεο)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι έκανε μετά την είδηση του χωρισμού της (φώτο-βίντεο)

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν είναι πια μαζί, αυτό ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Η Αλεξάνδρα και ο Αριστομένης έκαναν ένα γάμο υπερπαραγωγή. Το μοντέλο είχε φτάσει στο κτήμα όπου έγινε ο λαμπερό γάμος με άμαξα, ενώ στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, είχε τραγουδήσει η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo.

Τις τελευταίες ώρες, η είδηση του χωρισμού της Αλεξάνδρας και του Αριστομένη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το τέλος της σχέσης τους.

Ωστόσο, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, η Αλεξάνδρα βρέθηκε στον κομμωτήριο και έφτιαχνε τα μαλλιά της, δημοσιεύοντας, μάλιστα, στα instastories της βίντεο με το νέο look της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=Bm3AhTbM9RM&feature=emb_title

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Λίγο αργότερα πραγματοποίησε και ανάρτηση στο προφίλ της, δημοσιεύοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: “Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.