ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Κοψιδάς: «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor – Για μένα ήταν δώρο» (βίντεο)

Γ.Κοψιδάς: «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor – Για μένα ήταν δώρο» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», χαρακτήρισε ως δώρο την συμμετοχή του στο Survivor.

«Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Αλλά είχα ψυχολογική κόπωση μια εβδομάδα πριν αποχωρήσω λόγω των εντάσεων που υπήρχαν. Ήταν για μένα ένα δώρο η συμμετοχή μου στο Survivor. Από όλες τις απόψεις. Έφυγα από την καραντίνα, τις μάσκες, πήγα μέσα στη φύση ελεύθερος, να κάνω αγωνίσματα που λατρεύω. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Γιώργος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση. «Το σώμα ήταν εκτός παιχνιδιού αλλά η ψυχή μου ήταν ακόμα μέσα. Είναι πολύ έντονο αυτό που ζεις οπότε είναι δύσκολο να επανέλθεις».

Όπως περιέγραψε η πρώτη μέρα στο νησί ήταν απότομη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας έβαλαν σε ένα καταμαράν, με κοκτέιλ και μουσικές. Τραγουδάγαμε, χορεύαμε. Παρκάρουν τα καταμαράν και μας λένε θα βουτήξετε από εδώ θα φτάσετε μέχρι πάνω την πίστα και όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει το πρώτο έπαθλο. Ο Ατζούν μας είπε ότι θα είναι το πιο δύσκολο Survivor όλων των εποχών» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.